резервирај сега

цени почнувајќи

од 1000 денари на ден

*Достава и превземање од АЕРОДРОМ

Услуги кои ги нудиме

Посветени сме да ви го овозможиме најдоброто искуство

при изнајмување автомобили.

Достава и превземање од АЕРОДРОМ

24/7

подршка на пат

голем попуст

при изнајмување на подолг временски период

Golf 6 Hatchback

2.0 TDI

Car Seat Icon
Open door car auto and transport concept flat icon
Fuel Dispenser Pump with Gasoline Drop Vector

5 лица

4 врати

Дизел

travel suitcase icon
Illustration of a Snowflake
Car Gear Box

Мануелен

менувач

3 куфери

Клима

Ellipse shadow
Ellipse shadow
Ellipse shadow
Ellipse shadow
Ellipse shadow
Ellipse shadow
Ellipse shadow
Ellipse shadow

Skoda Roomster

1.4 TDI

Car Seat Icon
Open door car auto and transport concept flat icon
Fuel Dispenser Pump with Gasoline Drop Vector

5 лица

4 врати

Дизел

travel suitcase icon
Illustration of a Snowflake
Car Gear Box

Мануелен

менувач

3 куфери

Клима

Ellipse shadow

VW Touran

1.9TDI

Car Seat Icon
Open door car auto and transport concept flat icon
Fuel Dispenser Pump with Gasoline Drop Vector

7 лица

5 врати

Дизел

Gps Tracking
travel suitcase icon
Illustration of a Snowflake
Car Gear Box

3 куфери

Навигација

Клима

Автоматски

менувач

Seat Altea

2.0 TDI

Car Seat Icon
Open door car auto and transport concept flat icon
Fuel Dispenser Pump with Gasoline Drop Vector

5 лица

4 врати

Дизел

travel suitcase icon
Illustration of a Snowflake
Car Gear Box

3 куфери

Мануелен

менувач

Клима

Дизел

Клима

Golf 7 hatchback

1.6TDI

Car Seat Icon
Open door car auto and transport concept flat icon
Fuel Dispenser Pump with Gasoline Drop Vector

5 лица

4 врати

travel suitcase icon
Illustration of a Snowflake
Car Gear Box

Мануелен

менувач

3 куфери

Seat Ibiza

1.2TDI

Ellipse shadow
Car Seat Icon
Open door car auto and transport concept flat icon
Fuel Dispenser Pump with Gasoline Drop Vector

4 лица

5 врати

Дизел

travel suitcase icon
Illustration of a Snowflake
Car Gear Box

Мануелен

менувач

3 куфери

Клима

Ellipse shadow
Ellipse shadow

GOLF 5

2.0TDI

Car Seat Icon
Open door car auto and transport concept flat icon
Fuel Dispenser Pump with Gasoline Drop Vector

5 лица

4 врати

Дизел

travel suitcase icon
Illustration of a Snowflake
Car Gear Box

Мануелен

менувач

3 куфери

Клима

Skoda Octavia

2.0TDI

Ellipse shadow
Ellipse shadow
Car Seat Icon
Open door car auto and transport concept flat icon
Fuel Dispenser Pump with Gasoline Drop Vector

5 лица

4 врати

Дизел

travel suitcase icon
Illustration of a Snowflake
Car Gear Box

Автоматски

менувач

3 куфери

Клима

Ellipse shadow
Ellipse shadow

GOLF 5

2.0TDI

Car Seat Icon
Open door car auto and transport concept flat icon
Fuel Dispenser Pump with Gasoline Drop Vector

5 лица

4 врати

Дизел

travel suitcase icon
Illustration of a Snowflake
Car Gear Box

Мануелен

менувач

3 куфери

Клима

Skoda Octavia

2.0TDI

Ellipse shadow
Ellipse shadow
Car Seat Icon
Open door car auto and transport concept flat icon
Fuel Dispenser Pump with Gasoline Drop Vector

5 лица

4 врати

Дизел

travel suitcase icon
Illustration of a Snowflake
Car Gear Box

Автоматски менувач

3 куфери

Клима

Vw Golf Plus

1.9TDI

Car Seat Icon

5 лица

Open door car auto and transport concept flat icon

4 врати

Fuel Dispenser Pump with Gasoline Drop Vector

Дизел

travel suitcase icon
Car Gear Box

3 куфери

Мануелен

менувач

Illustration of a Snowflake

Клима

Ellipse shadow
Ellipse shadow
Writing Outline Illustration

Што имаат да кажат нашите клиенти

Наце А.

"Презадоволни сме од услугата. Автомобилот ни го доставија на аеродром.

Ги препорачувам на сите."

Костадинка

Кире С.

Car Logo Vector Illustration

"Прекрасна услуга и грижа за клиенти. Многу беа фини. Одлични сте."

"Одлични цени за автомобилите. Луѓето се фини и културни.

Дефинитивно повторно ќе изнајмиме автомобил од нив.

Фала."

Time Lapse Photography of Cars on Road

Резервирај

сега

Телефонски број

+389 71 239 918

+389 70 207 071

Facebook Circle Logo
Whatsapp App Logo
Viber

2024 / Atlas Travel